To top
01 / 04

Test 2 bilspel

Tettext

02 / 04

Pre title

title

post title

intro
read more
03 / 04

test

04 / 04

3

3

3

3

Museiinredning

Progressive Marketing erbjuder projektledning, design och produktion av inredning till museiutställningar. Vi tar helhetsansvar för såväl större som mindre uppdrag. Vi kan också arbeta med delar av projekt, som t ex att designa och producera säkerhetsmontrar. Med andra ord, vi avlastar din organisation som därmed får mer tid till kärnverksamheten. 

Säkerhetsmontrar

Progressive Marketing designar och producerar säkerhetsmontrar i en mängd utföranden och storlekar. Behovet av säkerhet är stort för de mest skiftande visningsobjekt och utställningsmiljöer, som museer, butiker och kyrkor. I vårt arbete följer vi naturligtvis Kammarkollegiets riktlinjer och Svenska Stöldskyddsföreningens normer. 

Mässaktiviteter

Progressive Marketing genomför mässaktiviteter som ger tydliga och mätbara resultat. För oss är mässor marknadsföring och närmast att jämföra med personlig försäljning. Väl genomförd ger mässan också god PR-effekt. Med decennier av erfarenhet av såväl planering som det praktiska bidrar vi till att göra mässan till en långsiktigt god affär. 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Konsten att nå ända fram

Progressive Marketing hjälper företag och organisationer att föra ut sitt budskap i en mängd former och kanaler. Allt vi gör syftar till att bygga varumärken och skapa dialog. Vår främsta styrka är vår förmåga att både se till helhet och djup för att attrahera våra kunders kunder.

VI ÄR EFFEKTIVA OCH RUTINERADE

Med erfarenheter från såväl små som stora uppdrag – både inom Sverige och internationellt – erbjuder vi ett omfattande utbud av tjänster inom Kommunikation & PR, Museiinredningar samt Mässor & Event. Att vi dessutom är kunniga, engagerade och kreativa, ja, det tycker vi är självklart för ett företag i vår bransch.

Alla uppdrag förtjänar en egen bedömning och inget slår det mänskliga mötet. Så välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan bidra till att stärka ditt varumärke!